Bildediagnostikk - kurs og brukerforum i Norge

syngo.via-forum

syngo.via-forum

syngo.via er IT-verktøyet for tolkning av bilder. Under dette brukerforumet kan radiologer og radiografer fra ulike helseforetak knytte kontakt og utveksle kunnskap og erfaringer. Neste forum arrangeres våren 2018.
somatomforum

SOMATOMforum

Under disse dagene kan brukere av SOMATOM CT dele erfaringer, heve kompetansen og sikre best mulig utnyttelse av teknologien som er tilgjengelig. Få med deg nyttige tips og triks fra andre brukere og Siemens Healthineers sine spesialister, som kan gjøre CT-hverdagen enklere og bedre. Velkommen til SOMATOMforum i Kongsberg den 6. - 8. juni 2018.
magnetomforum

MAGNETOMforum

MAGNETOMforum er et faglig forum for og av brukere av Siemens MR. Målet er å styrke samarbeidet mellom brukerne og heve MR-kompetansen. Neste forum arrangeres i Stavanger september 2018. Hold av datoen allerede nå!
xrayforum

RØNTGENforum

Forum for brukere av røntgensystemene Aristos, Ysio og Luminos fra Siemens der brukerne selv bestemmer programmet og kan dele erfaringer.
MIforum

MIforum

Vi har gleden av å invitere til brukermøte for SPECT og SPECT/CT i Tromsø 24. - 25. mai 2018. På agendaen finner du nyttige temaer til hjelp i den praktiske hverdagen. Her kan du bli oppdatert på siste nytt innen SPECT/CT-diagnostikk og utveksle verdifull kunnskap med andre brukere.
PET/CT brukermøte

PET/CT brukermøte

Fagmiljøet innen PET-CT diagnostikk samles over de nordiske grenser for å utveksle erfaringer og dele kunnskap på tvers av land og sykehus under dette brukermøtet.
Mammomatforum

MAMMOMATforum

Hovedsakelig rettet mot radiologer og radiografer som jobber med mammografi.
Artis multipurpose gjennomlysning brukerforum

ARTISforum

Siemens Healthineers arrangerer i år brukerforum for deg som jobber med Artis Multipurpose for gjennomlysning og skjelettundersøkelser. Reserver datoene 14. – 15. mai allerede nå.  Forumet er for brukere i både Sverige og Norge og finner sted ved Elite Grand Hotel, Norrköping i Sverige.